ΘΕΛΕΤΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΕΜΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ;

σχεδιασμοσ & υλοποιηση
εικονικου ταξιδιου

Η Greece360 σχεδιάζει, χτίζει και συντηρεί στον ηλεκτρονικό της χώρο το εικονικό ταξίδι της επιχείρησης σας!

Προσαρμοσμένη & εξατομικευμένη 3D περιήγηση, ανάλογα με τις ανάγκες σας

Δώστε στον πελάτη σας μια ξεχωριστή εμπειρία στην περιήγηση των χώρων σας ή στην αγορά προϊόντων,
μέσα από την Εμπειρία 360

Δημιουργούμε εικονικά διαδραστικά ταξίδια του φυσικού και φανταστικού σας χώρου

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε, είτε έχετε ιστοσελίδα, είτε δεν έχετε, να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο ίντερνετ, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να δει το φυσικό σας κατάστημα & να λάβει οποιαδήποτε ηλεκτρονικού τύπου πληροφορία, όπως επεξήγηση των προϊόντων, βίντεο προϊόντων και άλλα. Το νέο σας εικονικό ταξίδι δίνει την δυνατότητα στους πελάτες σας να δουν την επιχείρησή σας πριν καν την επισκεφτούν!

Με τον σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό μας ερχόμαστε στο χώρο σας και λαμβάνουμε υλικό ώστε να το μετατρέψουμε σε εικονικό ταξίδι.

Τα εικονικά ταξίδια διαθέτουν τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:

Σχεδιασμός με γνώμονα τον πελάτη

Δυνατότητα βιντεοκλήσης εντός του εικονικού ταξιδιού

Responsive Σχεδιασμός

SEO βελτιστοποίηση

Custom μενού

Συμβατότητα με όλους τους browsers

Μετατροπή φυσικού τοπίου σε Virtual Tour

Δυνατότητα ενσωματωσης 3D virtual experience

Υπηρεσίες για αρχιτέκτονες

 

Τα αρχεία  3D, με τις φωτογραφίες  από τα κτίρια  που πρόκειται να κατασκευαστούν ή να ανακαινιστούν, η Greece360 σας παρέχει  τη δυνατότητα της απεικόνισης  σε διαδραστικό εικονικό ταξίδι (Virtual Tour) ούτως ώστε ο επισκέπτης- πελάτης  να βλέπει «ζωντανό», υλοποιημένο στο χώρο των 3 διαστάσεων το έργο του αρχιτέκτονα και παράλληλα της ολοκληρωμένης παρουσίασης του έργου μέσω ηλεκτρονικών τύπου πληροφοριών.

 

Δείτε σχετικό παράδειγμα: https://www.greece360.gr/customers/paintexhibition 

Mέσα στο εικονικό ταξίδι, σας παρέχεται η δυνατότητα της βιντεοκλήσης η οποία περιλαμβάνει διαδραστική επικοινωνία στην οποία μπορούν να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες, καθώς και διορθώσεις του έργου που ενδέχεται να επιθυμεί ο πελάτης. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες και δραστηριότητες του συγκεκριμένου πελάτη  δημιουργώντας ένα  απόλυτα λειτουργικό αποτέλεσμα. 

 

Τέλος, εκμεταλλευόμενοι στο μέγιστο τις δυνατότητες της τεχνολογίας, στην Greece360 σας δίνεται η δυνατότητα μετατροπής ενός  φυσικού χώρου σε 3D αρχείο στον οποίο θα απεικονίζεται το μελλοντικό κτίσμα με virtual tour!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπηρεσίες για Μεσίτες

Η Greece360, διευκολύνει και κάνει αποτελεσματικότερο το έργο τόσο του πωλητή, εκμισθωτή κλπ. ιδιοκτήτη ακινήτου (κτίσματος, γεωτεμαχίου κλπ.), οπουδήποτε στην Ελλάδα κι αν αυτό βρίσκεται,  όσο και του μεσίτη που αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει την πώληση, μίσθωση κλπ. 

Η Greece360 εικονίζει με τη μορφή εικονικού ταξιδιού  μονοκατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα,αυτοκίνητα, πλεούμενα κλπ. Οι  λήψεις γίνονται με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας και μπορεί να δημιουργήσει βίντεο, βίντεο 360° , φωτογραφίες με πολύ υψηλή ανάλυση, όλα αυτά εμπλουτισμένα με πλάνα από drones. 

Για παράδειγμα βλ.  https://www.igeitoniamou.gr/customers/Androsland/ με ακίνητο στη νήσο Άνδρο, μετά από λήψεις  2 ημερών, καθώς και www.greece360.gr/customers/euroterra  , Μπορείτε να πλοηγηθείτε μέσω του κάτω μενού (το ταξίδι φτιάχτηκε ώστε να προσελκύσει αγοραστές από το εξωτερικό γι αυτό έχει και μετάφραση) να ακουμπήσετε τους τίτλους με τα γράμματα ώστε να σας δείξουν τη θέα από το λιμάνι.  Κάθετα κάτω από τη λήψη,  μπορείτε να δείτε  το πωλούμενο ακίνητο. Μπορούν επίσης να γίνουν πολλές πρόσθετες διαδραστικές ενέργειες με περισσότερων ειδών πληροφορίες, προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου. Τέλος μέσα σε αυτό το εικονικό ταξίδι μπορεί αν επιθυμείτε να προστεθεί  live συνομιλία ή και βιντεοκλήση μεταξύ πωλητή, μεσίτη, υποψήφιου αγοραστή.